O le a le eseesega i le va o le laupapa nifo elefane ma le laupapa duplex?

Laupapa laupapa e faia i le pulupulu pito i luga ma lalo. O lona fausaga e masani ona vaevaeina i totonu o le pito i lalo, o le vaega autu, o le lining layer, o le pito i luga ma le ufiufi. O le lanu o le pito i lalo o le pepa paepae e lanu efuefu. E faia mai le nusipepa otaota e ala i le deinking, o lea o le tuufaatasiga o le vaega pito i lalo e matua fefiloi; o luga o le paʻepaʻe, o se mea faʻapipiʻi manifinifi faʻafefiloi ma vailaʻau mata e pei o le kaolin paʻu ma faʻapipiʻi. O le pito i luga (faʻapipiʻiina luga) e maualuga le paʻepaʻe, lelei vaitusi absorption, lamolemole ma lomitusi iila, ma o le pepa malo lava ia e lelei stiffness ma gaugau tetee. A maeʻa ona faʻapipiʻiina le pito i luga o le pepa duplex, ua faʻaleleia atili le faʻatinoga o luga. E mafai ona faʻamalieina manaʻoga o lomitusi lanu sili ona lelei, e mafai ona avea ma mea e sili ona lelei mo pusa faʻapipiʻi oloa feololo ma maualuga.
laupapa lua

Foling pusa laupapa o se pepa pepa paepae mafiafia ma sili atu ona malu. E faia i le 100% pa'u laupapa kraft fa'amasani ma ua sasaina fua. E faia i le fa'aopoopoina o mea fa'atumu papa'e e pei o le talc ma le barium sulfate i luga o se masini pepa Fourdrinier ma fa'agasolo e ala i le fa'akalena po'o le fa'apipi'i.
FBB-NINGBO FOLD

O loʻo iai pea le eseesega o le faʻafefe ma le gaogao i le va o le laupapa faʻapipiʻi ma le FBB.FBB e maualuga le mitiia ma maualalo le talatala. O le maualuga o le miti e mafai ona maua ai le faigofie o togi, ae o le talatala maualalo e maua ai le faʻaitiitia o le faʻaogaina o le pepa i lalo o le mamafa o le lolomi, ma manaʻomia ai se ata vaitusi manifinifi, lea e fesoasoani e faʻaitiitia ai le maua o togi. O le mea lea, o le laupapa duplex e maualalo ifo i le FBB i tulaga o le toe gaosia o le leo.

O le lamolemole o le pepa, iila ma le mitiia o ni mea taua foi. O le faʻalelei o luga ole FBB e maualuga tele. A lolomi le vaitusi i luga o le pepa, o le capillary i totonu o le faʻapipiʻi faʻapipiʻi e faʻafefe tutusa, e tusa lava pe laʻititi le aofaʻi o le vaitusi, e mafai ona faʻamautinoa le maualuga o le fesiitaiga. E matua mautu ma e mafai ona vave fausia se toniga ma mago vaitusi ata. O le iila o le mea lomitusi e matua lelei lava, o le lanu e susulu, ma o laupepa e mauoa. O le pepa o loʻo i ai le maualuga o le lamolemole, malosi faʻataʻitaʻiga, susulu lelei, ma pe a pasi atu le malamalama i totonu o le vaitusi vaitusi ma taia le pepa, o le tele o le malamalama o le a toe faʻafeiloaʻi i totonu o le vaitusi i foliga o mafaufauga faʻapitoa, ma ulufale i le tagata matau. mata. Na'o lenei vaega o le moli e mafai ona atagia ai uiga lanu o le vaitusi. I le isi itu, o le laupapa duplex o loʻo i ai le tele o pores luga, le faʻafefeteina, le itiiti ifo o le vaitusi, e le mafai e le pepa ona faʻafesoʻotaʻi atoatoa le vaitusi lolomi, ma e maualalo le tau o le fesiitaiga; pe a maualuga le maualuga o le vaitusi, e fai si maualuga o le fesiitaiga, e sili atu le faʻafefe, ma o le tele o mea faʻapipiʻi i totonu o le vaitusi e faʻafefe e le pepa, e le lava le puipuiga o le pigmenti, e le vave le vaitusi, ma le lanu. e puaoa.


Taimi meli: Sep-13-2022