Fua Gauga laupapa laupapa Trend Maketi

I le kuata lona tolu o le 2022, o le feteʻenaʻiga i le va o le sapalai ma le manaʻoga na faʻateleina, ma lelaupapa atigipusa gaugau pa'u maketi ma fetuutuunai. O loʻo faʻamoemoe pea e faʻateleina le sapalai i le kuata lona fa, ae o le manaʻoga i le vaitau maualuga masani o loʻo lelei, ma o loʻo mautu fale pepa i o latou uiga o le siʻitia o tau i lalo o le lagolago o tau. O lo'o fa'amoemoe e ono alu a'e le maketi i se tulaga vaapiapi.

 

A fua i le tau o lelaupapa nifo elefane maketi, o le kuata lona tolu o le 2022 na faʻaauau pea le faʻasolosolo i lalo talu mai Iuni, ma na faʻaauau pea ona paʻu le maketi mai ia Iulai ia Aukuso. Faatasi ai ma i latou, o le paʻu o Aukuso na faʻatupulaia tele, ma o le tau o le masina na pa'ū i le 9.85% masina-ma-masina, o le 7.15 pasene sili atu nai lo Iulai. E ui na iai le toe faʻaleleia ia Setema, ae na o sina toe faʻaleleia o tau i totonu o le atunuʻu e maualalo le tau.

FBB tulaga tau maketi

 

Fuafua i uiga fesuisuiai o vaitau o leFBB maketi, o le kuata lona tolu o le 2022 o loʻo i le vaitaimi o suiga i le va o le vaitau ma le vaitau maualuga. E mafai ona vaʻaia mai le faʻasologa o vaitau i le sefulu tausaga talu ai na faʻasolosolo malie le faʻaitiitia o le maketi mai ia Iulai ia Aokuso, ma liliu mai le paʻu i luga ia Setema. Ae ui i lea, o le faʻaitiitia o le maketi na faasolosolo malie ona faʻalauteleina mai ia Iulai ia Aukuso i lenei tausaga, aemaise lava o le tau masani o le maketi "Golden Nine" e leʻi siitia ae na paʻu i lea masina ma lea masina, ma faʻaalia ai se tulaga e feteenai ma tulafono faʻasolopito. Ole mana'oga vaivai ole maketi o le mea autu lea e a'afia ai le tulaga maualalo-nai lo le fa'amoemoeina olaupapa meaai . E tusa ai ma faʻamaumauga, o le faʻaaogaina o le atunuʻu i le kuata lona tolu na paʻu i le 0.93% faʻatusatusa i le kuata lona lua, ma pa'ū e tusa ma le 19.83% i lea tausaga ma lea tausaga. Faatasi ai ma le toe faʻaleleia malie o le sapalai sapalai i le Yangtze River Delta i le faaiuga o le kuata lona lua, ua faʻaleleia le tulaga lautele o loʻo faʻaogaina ma felauaiga. Ae ui i lea, e sili atu ona faigata le toe faʻafoʻi atu o mea na leiloa i le amataga, ma o le alualu i luma o le toe amataina o galuega ma gaosiga i le maketi e tuai.

FBB maketi va'aiga uiga fe'avea'i

O le maketi pulupulu i lona atoaga na faʻaalia ai se faʻalavelave i se tulaga maualuga, ma le malosi faʻamalosi mo le tulaga o lelaupapa Ningbo ua vaivai le maketi. O le fa'asili o tupe mama a le pisinisi pepa pepa pa'epa'e na liliu mai le lelei i le leaga ia Aukuso. I lalo o le mamafa o le tuʻuina atu ma le manaʻoga, o le paʻu tele o tau o pepa o le mafuaʻaga autu lea mo le faʻaitiitia o tupe mama a le alamanuia. O le mea taua i le tulaga o le maketi pepa paʻepaʻe i le kuata lona tolu o le suiga i le tuʻuina atu ma le manaʻoga, ma o le lagolago mai le tau e le malosi.

 

E le gata i lea, o oloa auina atu i fafo, e avea o se vaega faaopoopo mo le taumafaina i totonu o le atunuu, e ono i ai le mamafa i le tulaga o le vaivai o manaoga mai fafo, lea o le a faateleina ai le tauvaga i maketi i totonu o le atunuu. I le aotelega, o le taʻaloga i le va o le tuʻuina atu ma le manaʻoga i le maketi o loʻo manino lava i le kuata lona fa, ae o loʻo i ai pea le le mautonu e uiga i le tuʻuina atu faʻapitoa o le gaosiga gafatia ma le toe faʻaleleia o manaʻoga, ma o le faʻaleleia o le itu manaʻoga o se mea taua. fa'aa'afiaga.


Taimi meli: Ian-23-2023