Fa'aleaganu'u Pepa Maketi Trend

Talu mai le kuata lona fa o le tausaga talu ai, ua maualuga le maualuga o tau o le pulupulu, ae o Ianuari ia Fepuari na fetaui ma le aso malolo o le Spring Festival, o le gaioiga o fefaʻatauaiga o maketi e leʻi maualuga, ma o le tau maketi na tumau pea; ulufale mai ia Mati, ona o le tatalaina o le manaoga mopepa faaleaganuu i le vaitau maualuga masani, e tulituliloa malosi e le fale gaosi pepa le faʻatinoina o poloaiga, ma o le tau maketi o le a maualuga tele. Ae ui i lea, o le vaivai o le manaʻoga mo aʻoaʻoga ma aʻoaʻoga faʻatonuga e faʻavaivaia ai le lagolago i le itu o loʻo manaʻomia, ma o le feteʻenaʻiga i le va o le tuʻuina atu ma le manaʻoga i le tau maketi o loʻo faʻaalia, ulufale atu i se tulaga le mautonu; ia Iulai, o le manaoga mo nisi o poloaiga faaopoopo ma le toe lolomiina o mea e aoao atu ai na tatalaina, lea na mafua ai foi ona toe siitia le tau; O Setema o le amataga foi lea o le vaitau maualuga masani o pepa faʻaleaganuʻu, lagolagoina e le lua faʻamanuiaga o le tau ma le manaʻoga, o tau na toe ulufale atu i luga o le alalaupapa.

fa'apena le tulaga o maketi pepa

E tusa ai ma faʻamatalaga mai Zhuo Chuang Faʻamatalaga, mai ia Ianuari ia Setema 2022, faʻatasi ai ma le lagolago o tau maualuga o pulupulu ma manaʻoga mo nisi faʻasalalauga faʻasalalau, le tau opepa ufiufi faʻateleina i se vaʻa vaapiapi ia Mati; ae ui i lea, ona o le faʻavaivaia o poloaiga mo faʻasalalauga, konafesi, ma fesoasoani aʻoaʻoga i lalo o le tulaga o loʻo i ai nei, o le toe faʻaleleia o poloaiga faʻaagafesootai e faʻatapulaʻaina pe a faʻatusatusa i le tausaga talu ai, ma o loʻo faʻatumauina pea e le maketi pepa faʻapipiʻi se tulaga vaivai manaoga. O le mea lea, e ui lava e maualuga le tau ma o loʻo feagai foi le alamanuia ma sili atu le mamafa o tupe mama, o le tau maketi e faigofie ona paʻu ae faigata ona siitia. A maeʻa Aperila, o loʻo faʻaauau pea ona vaivai le maketi. I se tasi taimi na alu ifo ai i lalo. Ia Setema, o loʻo i ai pea i le maketi faʻamoemoega masani o vaitau ma tau lagolago, ma o nisi tau ua siitia, ae o faʻatonuga moni faʻaagafesootai e faʻatapulaʻaina ma o le siʻitia e vaapiapi.

faiga maketi pepa faatufugaga

Talu mai le amataga o le tausaga, o le tau o le pulupulu i luga o loʻo faʻaauau pea ona fesuisuiai i se tulaga maualuga, ae i le taimi lava e tasi, e le lelei le manaʻoga, e le lava le maualuga o le tau o pepa faʻaleaganuʻu, o le tupe mama a le alamanuia ua pa'ū muamua i se tulaga maualalo, o le tupe mama margin o le fale gaosi pepa ua tightened, ma le laina gaosiga o le fale gaosi pepa ua tapunia ma suia mai lea taimi i lea taimi.

tupe fa'asili pepa

O le lagolagoina e le faʻaauau pea o le tau maualuga ma le manaʻoga mo le lolomiina o poloaiga, o le faʻalavelave i le va o le sapalai ma le manaʻoga ua faʻaitiitia, ma o le suʻesuʻega i nisi o alalaupapa ua toe foʻi i tulaga masani poʻo le maualalo foi. O le tau o le pulupulu o loʻo tamoe i se tulaga maualuga. Faatasi ai ma le lagolago a le itu tau, o le tuʻuina atu o faʻasalalauga faʻasalalau o le a fesoasoani i le faʻatupulaia o tau. E iai le faamoemoe o le tau opepa fa'apipi'i o le a tulaʻi mai pea i le kuata lona fa o le 2022. O Tesema o loʻo latalata i le faaiuga o le tausaga, ma o nisi kamupani e mafai ona aveese tupe. E le gata i lea, faʻatasi ai ma le tapunia o faʻasalalauga faʻasalalauga , o le tau e ono faʻaitiitia teisi. Ae ui i lea, i lalo o le mamafa o tau, o le siʻitia o manaoga faʻaagafesootai mo pepa faʻapipiʻi e laʻititi laʻititi, o le maketi e fai si faʻalavelave, ma le maualuga o le tau o le kalave i le kuata lona fa e vaapiapi.

tupe mama pepa faatufugaga

 


Taimi meli: Ian-16-2023