Fa'aaogāina ole Masoa Fa'amaumau Maualuga ile Gaosi Pepa Fa'aleaganu'u

O le masini PM23# a le IP Sun Paper e tele lava ina gaosia pepa fa'aleaganu'u, e aofia aipepa lolomi offset mapepa kopi , fa'atasi ai ma se galuega fa'aletausaga e sili atu i le 300,000 tone. O loʻo faʻapipiʻiina le masini i se kalena fusipaʻu uamea, lea e iai le lelei tele i le faʻaogaina o le lamolemole.

E fa'aopoopoina se aofa'iga o mea fa'atumu i le pepa i le taimi o le gaosiga. E masani ona faʻaaogaina pepa faʻapipiʻi o le calcium carbonate, talc, kaolin, ma isi mea faʻapipiʻi pepa e pei o le calcium carbonate o vaega ia e sili ona tele i totonu o pepa sei vagana ai fiber raw material, e faʻaaogaina lautele ona o lo latou tau maualalo, faʻaitiitia le aofaʻi o pepa. fiber, faʻaitiitia tau o gaosiga, aʻo faʻaleleia le lamolemole ma le ea o le pepa; fa'aleleia o mea fa'apitoa (pa'epa'e, opacity ma iila), galuega lomitusi ma galuega tusitusi o pepa.

faiga pepa

Ae ui i lea, a maeʻa ona faʻapipiʻi mea faʻatumu, ona o le laʻititi laʻititi o mea faʻatumu ma le tele o vaega faʻapitoa, o le faʻapipiʻiina masani o le a faʻalavelaveina le faʻaogaina o le hydrogen i le va o filo ma faʻaitiitia ai le malosi o le.pepa . O le tele o mea faʻatumu e faʻaopoopoina i le gaosiga o le gaosiga, o le tele foi lea o le malosi o le fusifusia i le va o filo i totonu o le pepa e aʻafia ai, ma o le sili atu ona manino o le faʻaitiitia o le malosi o pepa. E le gata i lea, e ui lava o le faʻapipiʻiina o mea faʻatumu i pepa e mafai ona faʻaleleia atili ai le faʻaogaina o le vai o le vaega uaea ma faʻateleina le mago o le pepa susu, ae o le faʻaopoopoga o mea faʻatumu e masani ona taʻitaʻia ai le faʻaitiitia o le taofiofia o mea faʻatumu i le faagasologa o le faamamaina o le vai, faaletonu sizing masini pepa ma isi faaletonu. O le tele o mea fa'atumu o le a fa'aitiitia ai fo'i le malosi i luga ole pepa, ma fa'atupu ai le fa'aletonu ole lint ma le pauta ile fa'aogaina ole pepa mae'a.

Ina ia faaitiitia lepepa faaleaganuutau gaosiga,IP Sa galulue fa'apitoa le Sun Paper ma le American Special Mining Company e fa'alauiloa ai masini fa'agata gelatinization maualuga. Muamua, o le masoa e gelatinized i totonu o se tane vai mafanafana, ona faʻafefiloi ma le faʻatumu ma faʻaopopo i le faʻapipiʻi muamua faʻaopoopo mea. O faʻaiʻuga e faʻaalia ai pe a faʻaopoopoina le 2 kilokalama o le masoa i le tone o pepa, o le aofaʻi o le masoa i totonu o le pulupulu susu e faʻaitiitia e tusa ma le 2 kilokalama, e mafai ona faʻateleina le lefulefu i le 1.5%, o le faʻaogaina o le tino e faʻaleleia atili, ma o le aofaʻi o faʻaopoopoga e faʻaitiitia lelei; e le'i fa'aitiitia tele le fa'ailoga malosi. Ae ui i lea, o loʻo i ai se aafiaga le lelei i le faʻamalo o le masini pepa, ma o le a mafua ainisifa'afitauli e pei ole pipi'i ile pa'u.

meafaigaluega gelatinization masoa maualuga-faamauina


Taimi meli: Nov-07-2022